EVO KAKO DA 2022. BUDE NAJBOLJA GODINA DO SAD: Novca će biti kao u priči, ako uradite ovih 7 stvari

Donosimo vam nekoliko feng šui jednostavnih pravila za privlačenje novca u dom u 2022. godini:

1. Fokusirajte se na određenu feng šui zonu u vašem domu koja je povezana sa novcem i finansijskim prosperitetom, ova zona je uvek u jugoistočnom dijelu vaše kuće. Važno je da prostor u ovom delu doma uvijek bude slobodan i otvoren, kako bi energija prosperiteta tekla. Stvorite u njemu lijepu atmosferu, a možete postaviti u tom delu i feng šui amajlije za privlačenje novca.

2. Stavite biljke u zonu prosperiteta da biste podstakli rast u svim oblastima vašeg života. Postoji veliki izbor feng šui biljaka za koje se tvrdi da privlače obilje, a jedna od najpoznatijih je krasula, drvo novca, ali ne smemo zanemariti i moć privlačenja i energetski uticaj bambusa.

3. Držite činiju voća na trpezarijskom stolu kao znak bogatstva. Posebno se preporučuje prema feng šuiju držanje pomorandži u korpi voća jer ova voćka simbolizuje prosperitet, ali i vjeruje se da čisti energiju u prostoru.

4. Možete da okačite veliko ogledalo u prostoriji da odražava sliku onoga što je na stolu, odnosno porodične trpeze, kako bi se simbolično udvostručilo bogatstvo. Važno je da ne kačite ogledalo domu tako da se u njemu vidi odraz ulaznih vrata jer to može ukazivati na odliv dobre energije.

5. Koristite moć vatre! U feng šuiju se veruje da izvori vatre (rerna, šporeti i peći na gas) stvaraju energiju u domaćinstvu. Tu se susreću svi elementi potrebni za održavanje porodice. Najbolje mjesto za postavljanje ovih izvora je u sredini sobe, gdje kuhar sve vidi i ne može biti iznenađen. Ako je rerna pored zida, najbolji način da to popravite je da postavite ogledalo iza nje.

6. Boje za koje se vjeruje da privlače novac u 2022. godini su crvena, zelena, crna i žuta. Takođe, možete koristiti crvenu ili nijanse poput koralne, narandžaste, ljubičaste ili ružičaste da aktivirate zonu bogatstva.

7. Osim za dom, važno je i da uredite i svoj novčanik za privlačenje novca. Evo koja feng šui pravila za novčanik donose obilje, a šta treba izbjegavati:–

1. Nemoj da ti novac bude zgužvan

2. Unutar novčanika rasporedite svoj novac prema vrednosti (u rastućem ili opadajućem redosledu) – izaberite veći novčanik da vam novac ne bude zgužvan

3. Pravilo 3 novčanika:

1 – novčanik koji koristite svaki dan, 2 – novčanik u kojem držite novac za račune i troškove, 3 – novčanik za čuvanje dodatnog novca.

Na ovaj način, ako ste platili račune i ostalo vam je nešto sitnog novca, stavite u novčanik 3. Radite to najmanje godinu dana i vidjećete rezultate.

4. Napišite na papir svoj srećan broj i stavite u novčanik

Možete nacrtati i znak beskonačno i staviti u novčanik – izbjegavajte da čuvate račune, papiriće, stare kartice i vizit karte u novčaniku

5. Najvažnije feng šui i životno pravilo za privlačenje novca u 2022. godini jeste da osvijestite da zaslužujete obilje i da ga možete ostvariti. Već sada postavite nameru, radite na njoj pažljivo i sa puno ljubavi, a novac koji želite doći će kao plod truda u pravom trenutku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.