KIM KARDASHIAN IZJAVILA: PORNIĆ SAM SNIMILA POD UTJECAJEM ECSTASYJA

Nakon objavljivanja snimke seksa njezina je slava eksplodirala do neslućenih razmjera

Starleta Kim Kardashian otkrila je kako je bila na ecstasyju kada je snimljena njezina slavna snimka seksa s bivšim dečkom Ray J-em. Priznala je to u razgovoru sa svojom jednako slavnom polusestrom Kendall Jenner i Scottom Disickom, bivšim dečkom isto tako popularne sestre Kourtney, u posljednjoj epizodi obiteljskog reality showa “Keeping Up With The Kardashians”.

Sve je započelo priznanjem kako je u svoj prvi brak, s Damonom Thomasom, ušla pod utjecajem ecstasyja: “Udala sam se na ecstasyju. Jednom sam uzela ecstasy i vjenčala sam se.” A onda je dodala: “Uzela sam ga još jednom i napravila sex tape!” Disickovu nevjericu da se sve odvilo baš pod takvim uvjetima razbila je tvrdnjom da “to ionako znaju svi” i osnažila: “Moja vilica se tresla cijelo vrijeme.”

Priču je obogatila sjećanjem na divlje dane na Ibizi u društvu Paris Hilton, a lako je moguće je da slična partijanerska iskustva na tom prekrasnome rejverskom otoku doživio i Kimin suprug Kanye West, kojega je David Morales nedavno prozvao da mu je ukrao bas liniju. Možda ju je čuo i zavolio pa pomislio posuditi baš na Ibizi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.