Mnogi muškarci ulaze u veze da bi preboljeli bivše – 10 signala da ste možda samo prolazna utjeha

Niko ne želi biti u vezi sa muškarcem koji i dalje voli bivšu, ali mnoge jesu a da to ni ne znaju…

Žene su prave srećnice. Obdarene su visokim nivoom intuicije koji im lako može pomoći da shvate kada se nešto dešava. Ali problem je što mnoge žene kada se zaljube ove signale ne slušaju ili ignorišu. Čak i najpametnija žena na svijetu može propustiti neke očite signale.

 

Ženi nije ni malo lako provaliti da joj muškarac radi nešto iza leđa ili da nema dobre namjere sa njom. Ali šta je sa onim muškarcima koji ulaze u novu vezu samo da bi preboljeli staru? Takvih ima dosta i možete ih razotkriti na osnovu nekoliko sljedećih stavki:

 

1. Stalno ga nešto podsjeća na nju. Možda to neće direktno reći ali ćete primjetiti promjenu raspoloženja kada čuje neku pjesmu što ga asocira na nju ili je možda ugleda u prolazu. 2. I dalje je spominje. Čak i ako je često spomene u lošem kontekstu to ne znači da je mrzi.
To bi moglo značiti da i dalje misli na nju, ili čak gaji i dalje osjećanja. 3. I dalje se čuje sa njom. Možda je vama objasnio da su ostali u dobrim odnosima, ili da žele biti dobri prijatelji. Ali činjenica je da je prijateljstvo poslije romanse skoro nemoguća stvar.

 

4. Sluša tužne pjesme namjenjene bivšim ljubavima. Uzmite sebe u obzir, ako se osjećate zaljubljeno i ispunjeno kolike su šanse da ćete stalno slušati takve pjesme i pronalaziti u pjesmama u kojima su opjevane izgubljene ljubavi? Jednostavno nema smisla.
5. Uhodi je na društvenim mrežama. Nije problem da vaš sadašnji muškarac i dalje prati svoju bivšu na Instagramu, ali problem je ako on često posjećuje njen profil. Problem je ako često pretražuje njeno ime, gleda na kojim je slikama označena i sa kime gdje izlazi.
6. I dalje čuva slike sa njom. Možda su mu one lijepa uspomena, ali zarad sreće u vezi sa vama bolje je da ih izradi i stavi u neku kutiju u podrumu koja možda nikad više neće biti otvarana. 7. Čudno se ponaša kada se sretne sa njom.
Pogotovo ako dođe do razgovora, ako primjetite da se zacrvenio, počeo mucati ili bilo kakvo odstupanje od njegovog normalnog načina ponašanja – velike su šanse da je još voli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.