Osobe rođene u decembru su iz mnogo razloga posebne, a evo nekih od njihovih osobina

Decembar je uglavnom najhladniji, a mnogima i najveseliji mesec godine, a osobe rođene ovog meseca stižu u znaku Strelca ili Jarca. Pojedina psihološka istraživanja pokazuju da su osobe rođene u ovom periodu mnogo mirnije i disciplinovanije u odnosu na ostale, posebno u detinjstvu.

Njihov kamen rođenja je tirkiz, koji se smatra jednim od najstarijih kamena u istoriji. Poznat je kao simbol mudrosti i zaštite, a prema brojnim verovanjima, donosi moć i sreću. Cvet rođenja za osobe koje su došle na svet u decembru je narcis. Osobe rođene ovog meseca dele se u četiri grupe:

Od 1. do 8. decembra

Otporni su na nedaće. Stubove njihovog života čine doslednost i stabilnost. Nekima se na prvi pogled čine malo arogantni, ali zapravo su puni zdravog samopouzdanja, zbog kojeg ih emotivno slabiji ljudi doživljavaju naprasitima. Imaju izraženu snagu volje i odlikuje ih hrabrost. Vrlo su društveni i vole društvo ljudi.

Od 9. do 15. decembra

Ako vam treba neko za konstruktivan razgovor ili rame za plakanje, osobe rođene u ovom razdoblju sigurno će vam pomoći. Sjajne su u davanju saveta, snažne i bez problema se snalaze kad naiđu na neku životnu prepreku. Snalažljive su u rešavanju problema, kako svojih tako i tuđih. Odlučne su i posvećene ostvarivanju svojih ciljeva.

Od 16. do 22. decembra

Ove osobe kao da su rođene pod srećnom zvezdom. Oni su nezavisni individualci koji veruju u slobodu i žive život prema svojim pravilima, ne opterećujući se mišljenjima drugih ljudi. Vrlo su dubokoumni i odlično se snalaze u poslovima koji od njih zahtevaju dobru koncentraciju. Imaju razvijen smisao za modu i svojim razigranim odevnim kombinacijama uvijek pjene pažnju.

Od 23. do 31. decembra

Nećete naći optimističnije osobe od onih rođenih u ovom razdoblju decembra. Vrlo su emotivni i društveni, a ta kombinacija daje veliku posvećenos porodici i prijateljima. Kada je u pitanju prijateljstvo, vrlo su izbirljivi i ne puštaju lako nove u ljude u svoj mali bliski krug, a kada to urade, to znači da ste zadobili njihovo poverenje. Kreativni su i puni sjajnih ideja, a obožavaju putovanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.