PRVI HOTEL U SVEMIRU OTVARA SE 2027., IMAT ĆE I KONCERTNU DVORANU

Početak gradnje je najavljen za 2025.

Do tekuće 2021. godine smo se, a pogotovo nakon lanjske još uvijek nevjerojatne epidemije koronavirusa, itekako navikli da nas nikakva vijest više ne smije iznenaditi, no informacija da tvrtka Orbital Assembly planira izgraditi prvi hotel u svemiru, nazvan Voyager Station, svejedno izaziva pažnju. Planovi te futurističke strukture sadrže nacrte i za pravu pravcatu koncertnu dvoranu.

Orbital Assembly prvi hotel koji će čovječanstvo imati u svemiru planira konstruirati blizu Zemljine orbite, a radove cilja početi 2025. godine kako bi hotel bio potpuno dovršen i funkcionalan do 2027. Sajt Voyager Stationa navodi kako će biti izgrađen telerobotikom. Daily Mail izvještava kako bi hotel trebao imati sve ono što luksuzni hoteli imaju i na našem planetu, a svaki prostor bit će smješten u serije posebnih kapsula, s dotokom vode, zraka i struje, koje će sve redom biti spojene na glavnu kružnu rotirajuću strukturu.

“Ovo će biti nova industrijska revolucija”, nedvosmislen je John Blincow, osnivač Gateway Foundationa, tvrtke koja će rukovoditi nekima od hotelskih modula.

Leave a Reply

Your email address will not be published.