Tim doktora osmislio prirodni dvomjesečni način liječenja od teških oboljenja – “Slijedi kozu

Kozje mlijeko je vjerojatno najzdravije mlijeko životinjskog porijekla i najviše se koristi u medicinske svrhe i liječenje posebno plućnih, stomačnih, srčanih, a i mnogih drugih oboljenja.

Od čega koza formira svoje čudesno mlijeko?

Kao i ostale životinje i koze formiraju mlijeko isključivo od onoga što jedu i piju i općenito je poznato da koze biraju samo najbolje. Osim što biraju najbolje staze kroz brda i šume, biraju i najbolje i najzdravije biljke za prehranu.

Tim doktora koji su specijalizirani za kancerogena oboljenja tražili su godinama alternativu za kemoterapiju, bolje i prirodnije liječenje za ovu opaku bolest i došli su nevjerojatnog otkrića koje bi moglo promijeniti sam način liječenja i smanjiti konzumaciju tableta, te mnoge nuspojave.

Nazvali su ovaj način liječenja “Follow the goat” što u prijevodu znači “Slijedi kozu”.

Nijedna životinja niti čovjek koji živi u prirodi ne boluje od raka ili bilo kojeg teškog oboljenja.

“Slijedi kozu” je liječenje koje traje dva mjeseca (60 dana), a temelji se na tome da onaj tko se želi riješiti svoje bolesti jednostavno prati kozu koja živi u prirodi (koza treba biti starija od 3 godine, ali i mlađe su dale dobre rezultate).

Početak je težak jer ljudi osjećaju veliku glad, ali nakon par dana glad prestaje i čovjeku postaje sasvim dovoljno bilje koje mu koza preporuči. Savjetuje se da se prvih dana navikavanja prehrana pojača dodacima (banane, med).

Možda ovaj sistem liječenja izgleda zahtjevan, ali je 100% prirodan i rezultati su više nego ohrabrujući,  te oni koji se žele izliječiti uz malo truda i odricanja mogu uspjeti bilo koju bolest savladati.

60 dana je optimalno, ali vidljivi rezultati nastaju čak nakon 10 dana,  te su neki uspjeli već nakon 2 tjedna otkloniti bolesti.

Obavljeno je i testiranje ovoga načina liječenja i rezultati su bili neočekivano dobri pa čak i nevjerojatni, a donijeli su preko 90% uspjeha. Na testiranju je bilo 100 osoba s različitim kancerogenim oboljenjima.

Čak 74 oboljela nakon 2 mjeseca nisu imali ni traga karcinoma, dok je 17 oboljelih smanjilo broj kancerogenih stanica na bezopasni nivo. Ukupno 93 pacijenta su bila spašena samo što su pratili kozu i hranila se onako kako bi im koza izabrala.

downloadGospodin Heinrich Waack iz Hamburga (Njemačka) nakon što je dopustio da koze izliječe njegov rak debeleg crijeva, te mnogobrojne probleme sa želucem i srcem.

Toliko ih je zavolio da je odlučio sa suprugom preseliti na selo.

Odlučili su kupiti koze da mogu uživati zajedno s njima u penziji.

Abishyizehamwe goat DannaJennifer Port iz Louisiane (SAD) je rekla da život s prirodom donosi samo dobre stvari.

Kaže da joj je krivo što nije ranije shvatila da u prirodi nema teških oboljenja, nego da su ona stvorena samom našom prehranom i okruženjem.

Izlazak iz toga na neko vrijeme i promjena prehrane, izostanak stresa, televizije i drugih sprava u stvari donosi najbolji lijek koji postoji.

Liječenje “Follow the Goat” odnosno “Slijedi Kozu” donosi čišćenje organizma od toksina, udisanje čistog zraka, fizičku aktivnost, življenje i spajanje s prirodom, te na kraju oslobađanje od bilo koje bolesti koja vas muči.

 Emir Suljić/alternativno.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.